Beheer

Voor beleggers, stichtingen en particulieren verzorgen wij het beheer van onroerend goed in Haarlem en omstreken. Daardoor heeft u wél het rendement maar niet de zorgen. Dat doen wij voor zowel woningen, kantoor- als bedrijfsruimten. Of u nu particulier bent met één pand, pensioenfonds, investeerder, belegger of stichting met een omvangrijke onroerend goed portefeuille, Boonstra Heijmeijer kan het beheer voor u uitvoeren.

Wij verzorgen het complete technische, administratieve, financiële en commerciële beheer. Of een gedeelte hiervan; precies wat u wenst. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over onze diensten, geven u heldere voorbeelden en kunnen wij aangeven wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u direct contact met ons opnemen.

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars