Duet - Haarlem

VERKOCHT

DUET: gecombineerd wonen & werken in Haarlem

Met DUET worden 14 zeer unieke woningen gerealiseerd op de grens van Haarlem en Heemstede. De woningen zijn letterlijk een DUET tussen twee functies: wonen en werken. De indeling is zo opgezet dat de begane grond kan worden ingericht als bedrijfsruimte. Met een gedeelde ingang, maar met een gescheiden opgang voor de bovengelegen woningruimte, zijn de woningen een uitgelezen mogelijkheid om deze twee 'fundamentals' te combineren.

DUET biedt naast de praktijkruimte op de begane grond voldoende ruimte voor een riante living, drie slaapkamers, een hobbyruimte, walk-in-closet, bergruimte in de woning en daarnaast ook nog een berging in de tuin! Er is bovendien heel wat te kiezen in de indeling van de woning. Kortom ga je voor DUET dan kies je voor ruimte en vrijheid. Een lekker thuis. De totale grootte van de woning is maar liefst 240 m². Zoveel ruimte is voor deze prijzen toch nauwelijks te vinden in de regio!

 

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars