Aankoopmakelaar

JUIST NÚ IS HET DE TIJD OM EEN AANKOOPMAKELAAR IN DE HAND TE NEMEN.

Momenteel valt het niet mee om een woning te kopen. Mede door het herstelde vertrouwen onder de mensen en de lage rente is de vraag naar woningen de laatste jaren enorm toegenomen. Vaak zijn er meer gegadigden voor één woning en regelmatig wordt er boven de vraagprijs verkocht.

Het is de kunst om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod en jezelf niet gek te laten maken door de huidige overspannen woningmarkt. Wij kunnen u dagelijks informeren over het nieuwe aanbod wat voldoet aan uw woonwensen, zodat u als één van de eersten kunt reageren en een afspraak kunt maken voor een bezichtiging.

Juist in deze tijd is het verstandig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen die zijn hoofd koel houdt en je behoed voor een miskoop. Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze aantrekkelijke tarieven.

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars