Nieuwbouw

De verkoop van nieuwbouwprojecten vergt een bijzondere aanpak. Gegadigden moeten meestal een belangrijk besluit nemen op basis van tekeningen, plattegronden en artist impressions. Onze specialisten zijn uitstekend in staat u de juiste informatie te geven op grond waarop u een besluit kunt nemen.

Via ons kantoor zijn recent twee grootschalige nieuwbouwprojecten in Haarlem en Heemstede verkocht. Momenteel zijn wij nog steeds betrokken bij de verhuur van 97 luxe appartementen in Heemstede.

Op onze site treft u de informatie aan met een doorverwijzing naar de websites van de projecten. Mogelijk heeft u vragen over onze nieuwbouwprojecten. Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij graag bij het beantwoorden van al uw vragen.


NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars