Boonstra Heijmeijer Makelaars

Uw makelaar voor Haarlem en omstreken

Boonstra Heijmeijer Makelaars is één van de oudste NVM makelaarskantoren van Haarlem en omstreken. Al decennia lang zijn wij actief in Kennemerland en kennen de woningmarkt als geen ander. Wij houden ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en weten dus exact wat er speelt op de huizenmarkt en wat er in de toekomst zal spelen. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren als u een huis of appartement zoekt of wilt verkopen.En dat geldt ook voor het beheer van uw vastgoed.

Als klant praat u altijd met een gecertificeerde en beëdigde makelaar en wordt u dus professioneel begeleid met veel persoonlijke aandacht. Wij zullen u continu op de hoogte houden van de resultaten. Met deze uiterst serieuze en adequate werkwijze zijn wij steeds weer aantoonbaar succesvol. Ervaar het ook; u bent van harte welkom.

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars