Nieuw Overbos - Heemstede

Wonen op een toplocatie
Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos staat het luxe wooncomplex Nieuw Overbos.  U heeft er alles bij de hand: de gezellige winkels van ‘de Binnenweg’ op loopafstand en het mooie centrum van Haarlem. Binnen een kwartiertje bent u op het strand. De plek is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Daarom een échte toplocatie.

Thuis in uw huis
De 97 appartementen verdeeld over 3 gebouwen hebben een woonoppervlak vanaf 84 tot en met 176 m2. U heeft de keuze uit  21 verschillende woningtypen met 2 of 3 slaapkamers, zo is er altijd wel één die bij uw woonwensen past. Alle appartementen hebben een smaakvolle witte keuken compleet met inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en separate magnetron en een koelvriescombinatie. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een aparte douche, een dubbele wastafel en tweede toilet.

Comfortabel genieten
Alles is comfortabel gelijkvloers en afgewerkt op een niveau dat u waardeert. Het complex beschikt over een warmte-koude installatie, waardoor u in alle seizoenen profiteert van een aangenaam klimaat in uw woning. Alle appartementen hebben een ruim terras. Hier kijkt u uit over het prachtig groene bos. Parkeren kan op uw eigen parkeerplaats in de veilig overdekte parkeergarage onder de woningen, waar een eigen berging is. In Nieuw Overbos bent u echt lekker thuis.

Regelmatig komen er appartementen beschikbaar. Wilt u op de hoogte worden gehouden van het nieuwe aanbod neem dan gerust contact met ons op.


NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars