Taxaties

Voor verschillende doeleinden kan een taxatie nodig zijn. Meestal is een waardebepaling nodig voor de aanvraag van een hypotheek. Hiernaast is ook meestal een taxatie vereist bij belastingzaken (o.a. successierechten bij een nalatenschap of een verweer op een WOZ aanslag) of bij de financiële afwikkeling van een scheiding.

Of misschien overweegt u om uw huis te verkopen en wilt u weten wat een mogelijke verkoopopbrengst kan zijn. In dat geval kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Alle door Boonstra Heijmeijer makelaars uitgebrachte taxatierapporten voldoen aan de normen en eisen van alle banken en overige erkende geldverstrekkers. Uiteraard zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nationaal Woning Waarderings Instituut).

Neem gerust contact met ons op als u een taxatie nodig heeft van uw huidige of nieuwe woning. 

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars