Hypotheken

Voor het kopen van een huis moeten de meeste mensen een hypotheek afsluiten. Boonstra Heijmeijer makelaars werkt al vele jaren samen met De Hypotheker aan het Houtplein in Haarlem. Cliënten waarderen hun discrete werkwijze en heldere uitleg. Niet voor niets heeft Independer hen al twee maal een Award toegekend.

Het kantoor maakt deel uit van de landelijke keten en is actief in heel Kennemerland. Belangrijk feit is dat men volstrekt onafhankelijk is. Men werkt niet voor een bank, verzekeringsmaatschappij of andere geldverstrekker maar voor u. Uit het totale aanbod van geldverstrekkers op de Nederlandse markt krijgt u gegarandeerd de hypotheek die het beste bij u past en met de laagst mogelijke maandelijkse lasten.

In het eerste gesprek neemt men alle tijd voor u; het is bovendien vrijblijvend en dus kosteloos. U maakt kennis met de adviseurs en u krijgt inzicht hoe de hypotheekmarkt in elkaar zit en wat zij voor u kunnen betekenen. Wij zijn ervan overtuigd dat ook u enthousiast zult zijn over hun werkwijze en een gepaste hypotheek op uw nieuwe woning zult krijgen. Heeft u interesse? Schrijf u hier in voor een afspraak.

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
  • Boonstra Heijmeijer Makelaars & Taxateurs
  • Fonteinlaan 7
  • 2012 JG  Haarlem

Aangesloten bij
Volg ons op
Boonstra Heijmeijer Makelaars
Boonstra Heijmeijer Makelaars