Haarlem, Pieter van Musschenbroekstraat 113

Op een markante zichtlocatie ligt deze multifunctionele bedrijfsruimte, waarvan de oplevering recent heeft plaats gevonden. De ligging is ideaal op de grens van Haarlem en Heemstede aan een doorgaande weg. Het station Heemstede/Aerdenhout en meerdere winkels (o.a. Albert Heijn) liggen op loopafstand.
Het centrum van Haarlem is op fietsafstand en door de ligging aan een doorgaande weg en nabij een station zijn Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen een half uur bereikbaar.

De bedrijfsruimte bestaat uit 4 units, welke afzonderlijk of deels gezamenlijk of in zijn geheel te huur zijn.

Momenteel zijn er nog 2 units beschikbaar welke eenvoudig kunnen worden samen gevoegd, waardoor er een oppervlakte ontstaat van circa 264m2 VVO. Hierdoor is de ruimte o.a. zeer geschikt voor zorgfuncties met frontofficefunctie en oefenruimte/zaal, zoals logopedie/pedagogiek/fysio/yoga en vergelijkbare functies.

Unit 1: circa 135m2 VVO - huurprijs € 140,-- p/m2;
Unit 2: circa 127m2 VVO - huurprijs € 150,-- p/m2;
Unit 3: circa 133m2 VVO - huurprijs € 160,-- p/m2VERHUURD
Unit 4: circa 129m2 VVO - huurprijs € 160,-- p/m2VERHUURD

Huurprijzen op jaarbasis exclusief servicekosten en BTW.

Havendreef Heemstede De bouw van de 1e fase is inmiddels bijna voltooid, waaronder twaalf 4-onder-1-kapwoningen aan het water.
Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie