Haarlem, Pieter van Musschenbroekstraat 113

Op een markante zichtlocatie ligt deze multifunctionele bedrijfsruimte, waarvan de oplevering recent heeft plaats gevonden. De ligging is ideaal op de grens van Haarlem en Heemstede aan een doorgaande weg. Het station Heemstede/Aerdenhout en meerdere winkels (o.a. Albert Heijn) liggen op loopafstand.
Het centrum van Haarlem is op fietsafstand en door de ligging aan een doorgaande weg en nabij een station zijn Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen een half uur bereikbaar.

De bedrijfsruimte bestaat uit 3 units, welke afzonderlijk of deels gezamenlijk of in zijn geheel te huur zijn.

Momenteel is er nog 1 unit beschikbaar van circa 264m2 VVO. De ruimte o.a. zeer geschikt voor zorgfuncties met frontofficefunctie en oefenruimte/zaal, zoals logopedie/pedagogiek/fysio/yoga en vergelijkbare functies.

Unit 1/2: circa 264m2 VVO - huurprijs € 145,-- p/m2;
Unit 3:    circa 133m2 VVO - huurprijs € 160,-- p/m2VERHUURD
Unit 4:    circa 129m2 VVO - huurprijs € 160,-- p/m2VERHUURD

Huurprijzen op jaarbasis exclusief servicekosten en BTW.

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
Havendreef Heemstede

De bouw van de 1e fase is inmiddels voltooid, waaronder twaalf 4-onder-1-kapwoningen aan het water.

100% VERKOCHT


Meer informatie