Gedempte Oude Gracht 87, Haarlem    VERHUURD

In het centrum van Haarlem gesitueerde representatieve winkel-/kantoorruimte gelegen op de begane grond van een statig object. De bedrijfsruimte, totaal groot ca. 265m2, is naar wens in te delen. Momenteel is het één grote ruimte met aan de achterzijde twee afzonderlijke spreek-/vergaderruimten en een pantry.
Het object heeft ruime bestemmingsmogelijkheden (o.a. detailhandel, kantoorruimte).

Bereikbaarheid:
De Gedempte Oude Gracht is bereikbaar per auto (eenrichtingverkeer) en openbaar vervoer. Vele buslijnen onder andere R-Net; deze verbinding is openbaar vervoer van hoge kwaliteit en rijdt tussen station Haarlem via Schiphol naar Amsterdam Zuidoost. Tevens op circa 10 minuten loopafstand van Haarlem NS station.
Parkeren is in de op steenworp afstand gelegen parkeergarages  "de Raaks" of "De Kamp" geen probleem.

  • ligging direct nabij de winkelstaat (Grote Houtstraat) van Haarlem en schuin t.o. nieuw te openen vestiging van Hudson Bay;
  • openbaar vervoer (Zuidtangent) voor de deur;
  • optioneel extra ruimte te huur (souterrain).

Aanvaarding in overleg.

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
Havendreef Heemstede

De bouw van de 1e fase is inmiddels voltooid, waaronder twaalf 4-onder-1-kapwoningen aan het water.

100% VERKOCHT


Meer informatie