Beheer

Voor beleggers, stichtingen en particulieren verzorgen wij het beheer van onroerend goed in Haarlem en omstreken. Daardoor heeft u wél het rendement maar niet de zorgen. Dat doen wij voor zowel woningen, kantoor- als bedrijfsruimten. Of u nu particulier bent met één pand, pensioenfonds, investeerder, belegger of stichting met een omvangrijke onroerend goed portefeuille, Boonstra Heijmeijer kan het beheer voor u uitvoeren.

Wij verzorgen het complete technische, administratieve, financiële en commerciële beheer. Of een gedeelte hiervan; precies wat u wenst. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over onze diensten, geven u heldere voorbeelden en kunnen wij aangeven wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u direct contact met ons opnemen.

NexT Haarlem

NexT is een kleinschalig comfortabel gebouw met hotelappartementen in de Ruychaverstraat in Haarlem. Er zijn 18 hotelappartementen, beschikbaar als twee-, drie- of vierpersoonsappartement.

Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie
Havendreef Heemstede

De bouw van de 1e fase is inmiddels voltooid, waaronder twaalf 4-onder-1-kapwoningen aan het water.

100% VERKOCHT


Meer informatie