Anoniem aanbieden

Wellicht woont u heel prettig en denkt u er niet aan om te gaan verhuizen. Maar stel... Stel dat zich iemand meldt die op zoek is naar een huis dat aansluit op hetgeen u bezit. Dat komt vaker voor dan u denkt. En stel dat deze persoon daar een zeer aantrekkelijke prijs voor wil betalen, dan bent u misschien toch geïnteresseerd. Daarom kunt u uw huis of appartement bij ons ‘anoniem’ aanbieden.

Anoniem aanbieden houdt in dat wij uw woning niet op Funda plaatsen en er ook geen ‘te koop’ bord in uw tuin komt te staan. Maar wij plaatsen uw huis wel in ons bestand. Deze anonieme plaatsing in ons bestand is uiteraard kosteloos  En stel dat zich iemand meldt met wensen die aansluiten op uw huis én een juiste prijs wil betalen, dan melden wij ons bij u. Misschien dat u dan toch een verkoop overweegt.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het anoniem aanbieden van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op.

Havendreef Heemstede De bouw van de 1e fase is inmiddels bijna voltooid, waaronder twaalf 4-onder-1-kapwoningen aan het water.
Meer informatie
Nieuw Overbos - Heemstede Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos is een luxe wooncomplex gerealiseerd.
Meer informatie